49
Φτιάχνεται σε 5 λεπτάΥλικά για 8 άτομα3 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι αγελαδινό ή πρόβειο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες2 μεγάλα καρότα τριμμένα στο ρεντέ1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένοξύσμα από 2 λεμόνια1 φλιτζ. έ.π. ελαιόλαδολίγο αλάτιΑνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Εάν θέλουμε, προσθέτουμε και 2 κουταλιές ταχίνι.Του Βασίλη Καλλίδη (ΒΗΜΑgourmet)
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com