100
...Eκεί βρεθήκαμε χθες καλεσμένοι με τον Greekadman και τέσσερις fellow bloggers, για να παρακολουθήσουμε live τον πληθωρικό κ. Πέσκια και να δούμε τί κάνει και πώς, όταν βρίσκεται πίσω από τον πάγκο της κουζίνας του Cookery. Όπερ και εγένετο φυσικά και πολύ μας άρεσε και το απολαύσαμε -όπως είναι φυσικό- καθώς και τα τρία πιάτα που μαγειρεύτηκαν μπροστά μας, σε ένα από τα οποία αφορά και η ταϋλανδέζικη συνταγή που ακολουθεί, με το πικάντικο κρέας από μπριζόλα (χωρίς κόκαλο) που μαγειρεύεται μέσα σε μια πάστα (σάλτσα) μπαχαρικών και αρωματικώ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com