103
Αυτή τη σαλάτα την ανακάλυψα φέτος το καλοκαίρι,μια συνταγή της Ντ. Νικολάου σε καλοκαιρινό τεύχος του Γαστρονόμου,κι από τότε που την πρωτοέφτιαξα,έγινε μια από τις αγαπημένες μου.ΥΛΙΚΑ4-5 ντοματινια χωρις το κοτσάνι τουςελαιόλαδο1 μμικρό κρεμμύδι σε φέτες4-5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμενες60 γρ.φέτα σε κύβους2 κ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο2 κ.γλυκού σταφίδες μαύρεςρίγανη τριμμενηψιλοκομμενα φύλλα δυόσμου ή βασιλικούαλάτι-πιπέριΒαζουμε στο ξίδι τις σταφίδες να μουλιάσουν όσο ετοιμαζουμε τη σαλάτα.Σε βαθύ σκεύος ρίχνουμε το λάδι,προσθετουμε το κρεμμύδι,τις ντομάτες ολόκληρες και αφήνουμε να μαραθούν
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com