75
Υλικά
- ντομάτα 3 τμχ
- βασιλικός 12 φύλλα
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φέτα 150 γρ
- ξύδι βαλσαμικό -
- ξύσμα λεμονιού -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ψωμί 4 φέτ
- πάπρικα γλυκιά -
Η ιταλική «ψωμένια» σαλάτα συναντά το εθνικό μας τυρί. Υλικά 3 ώριμες ντομάτες 10 - 12 φυλλαράκια φρέσκου πλατύφυλλου βασιλικού, χοντροκομμένα (την τελευταία στιγμή για να μη μαυρίσουν) 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ελαιόλαδο Άλτις «παραδοσιακό» 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε λεπτά φετάκια 150 γρ. φέτα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr