444
Υλικά:1 κιλό παντζάρια250 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι σκόρδο (σκελίδες τόσες όσο καυτερή τη θέλετε) 4 με 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 4 με 5 κουταλιές σούπας ξύδιαλάτι.Εκτελεση :Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια και τα αφήνουμε να κρυώσουν.Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους.Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλάτι.Κτυπάμε στο
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com