94
Υλικά :1/2 κιλό πατάτες (κίτρινες μικρές )1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό (ή ψιλοκομμένο ή χοντροκομμένο)2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1/4 ματσάκι άνηθοΕλαιόλαδο εκλεκτό Χυμό λεμονιούΑλάτι πιπέρι Εκτέλεση :Βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό και λίγο αλάτι, κι όταν κρυώσουν τις κόβουμε σε μικρούς κύβους.Βάζουμε τις πατάτες σε μια σουπιέρα, ρίχνουμε το ξερό κρεμμύδι (ή ψιλοκομμένο ή χοντροκομμένο)όπως
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com