61
Υλικά
- φασολάκια 500 γρ
- ασπρομανίταρα 150 γρ
- πλευρώτους 150 γρ
- μανιτάρια λεντινούλα 50 γρ
- πλιγούρι 1 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- πέστο βασιλικού 2 κσ
- λευκό κρασί 1 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
500 γρ. στρογγυλά φασολάκια Ifantis 150 γρ. λευκά μανιτάρια 150 γρ. πλευρώτους 50 γρ. αποξηραμένη λεντινούλα (σιτάκε) 1 φλ. πλιγούρι 2 σκελ. σκόρδο 1 πιπεριά κόκκινη 1-2 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές 2 κ.σ. πέστο βασιλικού 1 φλ. λευκό αρωματικό κρασί Ξύσμα & χυμό από 1 λεμόνι 2 κ.σ. βούτυρο soft Lurpak 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr