πικάντικο χούμους με κόκκινα φασόλια

Καταχωρήθηκε στις 17/03/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τα κόκκινα φασόλια απαραίτητα στο chili con carne, σε αρκετά πιάτα της ινδικής κουζίνας και στο Monday creole (πιάτο με φασόλια και ρύζι) της Ν. Ορλεάνης, δεν έχουν την πρωτοκαθεδρία στην αραβική κουζίνα. Ακολουθώντας ωστόσο τον τρόπο των ρεβιθιών, εντάσσονται άψογα στην πικάντικη διάθεση του πουρέ και συμμαχούν εξίσου καλά με την κρέμα σουσαμιού, το ταχίνι. Το καγέν που συντονίζει την πικάντικη γεύση, τους ταιριάζει θαυμάσια και τα απογειώνει το κύμινο και το χαρακτηριστικό άρωμα του φρέσκου κόλιανδρου. Προτιμήστε τον από τον μαϊντανό....

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!