Πράσινη σαλάτα με αχλάδι και ραπανάκια

Καταχωρήθηκε στις 23/01/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για τη σαλάτα που σας γράφω, στο επίκεντρο βρίσκονται τα μικρά κόκκινα ραπανάκια. Είναι ελαφρώς πικάντικα, δροσερά και συνδυάζονται εύκολα με πολλά άλλα υλικά για σαλάτες . Καλά είναι να τα ξεφλουδίσετε εκτός αν βρείτε βιολογικά ή είστε σίγουροι για την αγνότητα τους. Η λεπτή τους φλούδα τα καθιστά επιρρεπή σε φάρμακα και βλαβερές ουσίες. με το αχλάδι και το μαρούλι είναι το κάτι άλλο.

Διάβασε τη συνταγή στο https://seasonsinajar.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!