107
Υλικά
Πλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό... Στην Αραβική κουζίνα χρησιμοποιείται πάρα πολύ, κυρίως ωμό αλλά μουλιασμένο, στις σαλάτες μαζί με αρωματικά χόρτα και χυμό λεμονιού. Ας το βάλουμε κι εμείς στη διατροφή μας. Ας το χρησιμοποιήσουμε σε μια απλή, πολύ δροσερή και μυρωδάτη σαλάτα που συνοδεύει υπέροχα το ψητό ψάρι, το κοτόπουλο ή το κρέας και τρώγεται πάντα πολύ ευχάριστα!...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com