Πράσινη Σαλάτα με Πλιγούρι

Καταχωρήθηκε στις 29/05/12

4 Ψήφοι Ψήφισε

Πλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό... Στην Αραβική κουζίνα χρησιμοποιείται πάρα πολύ, κυρίως ωμό αλλά μουλιασμένο, στις σαλάτες μαζί με αρωματικά χόρτα και χυμό λεμονιού. Ας το βάλουμε κι εμείς στη διατροφή μας. Ας το χρησιμοποιήσουμε σε μια απλή, πολύ δροσερή και μυρωδάτη σαλάτα που συνοδεύει υπέροχα το ψητό ψάρι, το κοτόπουλο ή το κρέας και τρώγεται πάντα πολύ ευχάριστα!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!