104
Υλικά
- μαρούλι 1 τμχ
- μαρούλι σγουρό 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- αγγούρι 0.5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- έμενταλ 50 γρ
Μια πλούσια σαλάτα για να ξεκινήσει το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι απολαυστικά. Κόβουμε τα δύο μαρούλια σε κάπως χοντρά κομμάτια, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το κρεμμυδάκι, κόβουμε σε μισές φέτες το αγγούρι και σε μικρές λωρίδες την πιπεριά. Βάζουμε τους ξηρούς καρπούς (κάσιους, σταφίδες, κράνμπερις, κουκουνάρι) τους σπόρους ροδιού, κόβουμε το τυρί σε μικρά κυβάκια, βάζουμε λάδι, αλάτι και κρέμα ροδιού.
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com