Ρεβιθι & Αβοκαντο

Καταχωρήθηκε στις 05/10/15

2 Ψήφοι Ψήφισε

Η συνταγή που φτιάχνω πιο συχνά είναι το χούμους. Ο Γ. και εγώ το τρώμε σχεδόν με το κουταλάκι και εξαφανίζεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το καλοκαίρι, όμως, μου αρέσει να του δίνω χρώμα και δροσιά, προσθέτοντάς του ένα ώριμο και βουτυράτο αβοκάντο μαζί με λίγο μαϊντανό. Δοκιμάστε το μαζί με ψημένα τριγωνάκια από πίτες για σουβλάκι, πασπαλισμένα με γλυκιά πάπρικα, κύμινο και κουρκουμά.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.cookika.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!