95
Υλικά
- πατάτες 4 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- αγγουράκι 0.5 φλ
- αρακάς 1 φλ
- φιλέτο γαλοπούλας 3 φέτ
- κάππαρη 1 κσ
- άνηθος 1 κσ
- μαγιονέζα 2 φλ
- μουστάρδα 0.5 κγ
Πρόκειται για μια σαλάτα που παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1860 στη Ρωσία, από τον γάλλο σεφ του εστιατορίου Ερμιτάζ της Μόσχας, Λυσιέν Ολιβιέ.
Η σάλτσα ντρέσινγκ που χρησιμοποίησε, ήταν ένα είδος μαγιονέζας, φτιαγμένη από γαλλικό κρασί, ξύδι, μουστάρδα και ελαιόλαδο.
Η σάλτσα ντρέσινγκ που χρησιμοποίησε, ήταν ένα είδος μαγιονέζας, φτιαγμένη από γαλλικό κρασί, ξύδι, μουστάρδα και ελαιόλαδο.
Ρώσικη σαλάτα στην ελληνική εκδοχή της...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com