196
Υλικά
- αμπελοφάσουλα 200 γρ
- ντομάτα 1 τμχ
- δυόσμος 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- κατίκι 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη και στην αγορά βρίσκουμε τα τελευταία φρέσκα φασόλια. Εμείς στην τελευταία μας εξόρμηση προμηθευτήκαμε αμπελοφάσουλα και φτιάξαμε μια υγιεινή και νοστιμότατη σαλάτα για να τα αξιοποιήσουμε όπως τους αξίζει! Μας βοήθησε και η ποιότητα της ντομάτας που ήταν εξαιρετική...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com