102
Προετοιμασία: 10΄, Ψήσιμο: 20΄ περίπου Υλικά (για 6 άτομα):Για τη σαλάτα:1 κιλό ώριμες, σφικτές ντομάτες, σε κύβους4 μικρά αγγουράκια (κατά προτίμηση βιολογικά), με τη φλούδα τους, κομμένα πρώτα στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια σε «μισοφέγγαρα»1 μεγάλο κοκκινόφλουδο κρεμμύδι, σε κυβάκια1 μεγάλη πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη (προαιρετικά)2 ματσάκια γλιστρίδα (μόνο τα φύλλα)1/3 ματσάκι μαϊντανός (τα φύλλα), χοντροκομμένοςτα φύλλα από 2 - 3 κλαράκια δυόσμο, χοντροκομμένα80 ml ελαιόλαδοχυμός από 1 λεμόνιαλάτι και πιπέριΓια τα πιτάκια:10 μικρές αραβικές πίτες3 κουτ. σούπας ζαατάρ*70 - 100 ml ελα
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com