Σαλάτα (ή σάλτσα) με ψητές πιπεριές και μελιτζάνες

Καταχωρήθηκε στις 12/09/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το ψήσιμο των λαχανικών πριν τα χρησιμοποιήσουμε στη σάλτσα, τους δίνει μια έξτρα νοστιμιά που πραγματικά κάνει αυτή τη σαλάτα εξαιρετική. Σερβιρισμένα σκέτα ή με κάποιο μαλακό τυρί ή γιαούρτι, θα ικανοποιήσουν και τους νηστεύοντες και τους μη νηστεύοντες. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της σαλάτας μου σε σχέση με τις ωμές είναι ότι διατηρείται 2-3 μέρες στο ψυγείο, και μάλιστα μπορώ να πω πως γίνεται πιο νόστιμη όσο μένει! Δηλαδή είναι από τις περιπτώσεις που ανοίγεις το ψυγείο και –αν είσαι της αλμυρής λιχουδιάς- ξετσιμπάς μπουκίτσες σκέτες ή με φρέσκο ψωμάκι!

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!