106
Υλικά
- κινόα 150 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- δυόσμος 6 φύλλα
- μουστάρδα με μέλι 2 κσ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 3 κσ
- ελαιόλαδο 8 κσ
- κύμινο 0.5 κγ
- σαλάμι αέρος 10 φέτ
- τυρί φέτα 150 γρ
- στραγάλια 50 γρ
150 ΓΡ. ΚΙΝΟΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ 1 ΜΙΚΡΟ ΦΙΝΟΚΙΟ 1 ΚΛΩΝ. ΣΕΛΕΡΙ 6 ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟ 2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ SQUEEZE ΜΕ ΜΕΛΙ ΚALAMATA PAPDIMITRIOU 3 Κ.Σ. ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ 6-8 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1/2 Κ.Γ. ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΥΜΙΝΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 10 ΦΕΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ FERRANO IFANTIS 150 ΓΡ. ΦΕΤΑ 50 ΓΡ. ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr