59
Υλικά
- πορτοκάλια 2 τμχ
- παντζάρια 350 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- μέλι 1 κγ
- πράσινη σαλάτα 150 γρ
- φινόκιο 0.5 τμχ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- κοτόπουλο 300 γρ
- φέτα 90 γρ
- καρύδια 50 γρ
Σαλάτα λοιπόν με χρωματιστά παντζάρια που μου αρέσουν πολύ γιατί μπορούν να φαγωθούν ωμά όταν κοπούν πολύ λεπτά όχι βέβαια πως και τα κόκκινα δεν είναι νόστιμα αλλά όταν βρήκα αυτά τα πολύχρωμα, φυσικά και τα προτίμησα με πρασινάδα, γιατί σαλάτα χωρίς πρασινάδα δεν είναι σαλάτα, με φέτα, γιατί είμαι φετού, και κοτόπουλο, γιατί είναι το αγαπημένο μου κρεατικό.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com