99
Υλικά
- μέλι 2 κσ
- μουστάρδα Dijon 1.5 κσ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 3 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- βολβοί από πατζάρια 2 τμχ
- μαρούλι 300 γρ
- λόλα 300 γρ
- αντίδι 300 γρ
- κατσικίσιο τυρί 200 γρ
- σχοινόπρασο 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 κσ
- καρύδια 50 γρ
Τα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά.Η κυρίαρχη γεύση είναι αυτή του Γαλλικού κατσικίσιου τυριού. Πρόκειται για τον “κορμό”, που έχει γύρω γύρω κρούστα σαν του brie, και όχι για μαλακό κατσικίσιο τυρί.Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ελληνικό λευκό τυρί όπως η φέτα ή το μανούρι. Θα έχετε άλλο γευστικό αποτέλεσμα, αλλά εξίσου επιτυχημένο!
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu