71
Υλικά
- σταμναγκάθι 400 γρ
- μπακαλιάρος 200 γρ
- τόνος 200 γρ
- αντζούγιες 10 τμχ
- ελιές 1 φλ
- ντομάτα 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ψωμί 2 φέτ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- αμύγδαλα 25 γρ
- φουντούκι 20 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
400 γρ. σταμναγκάθι 200 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 200 γρ. τόνο σε λάδι 10 αντζούγιες φιλέτο 1 φλ. ελιές θρούμπες χωρίς κουκούτσι 2 ντομάτες 1 σκόρδο 2 φέτες ψωμί 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή 25 αμύγδαλα αποφλοιωμένα 20 φουντούκια Εξαιρετικο παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr