73
Υλικά
- πατάτες 4 τμχ
- φασολάκια 200 γρ
- ντομάτα 3 τμχ
- αντσούγιες 6 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- κάπαρη 2 κσ
- μαύρες ελιές τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
- ξύδι 3 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- ρίγανη 1 κγ
- άνηθος 1 κσ
- αλάτι -
Υλικά 4 πατάτες βρασμένες κομμένες κυδωνάτες 200 γρ. φασολάκια φρέσκα βρασμένα 3 ντομάτες, ώριμες, σφιχτές, κομμένες στα 4 4 αβγά βραστά σφιχτά κομμένα στα 4 6 φιλέτα αντσούγιας ξαρμυρισμένα δίχως κοκαλάκια 2 κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες 2 κ σ. κάπαρη μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια Φύλλα σαλάτας ή μαρουλιού Φυλλαράκια μαϊντανού για διακόσμηση Για το ντρέσινγκ 100 ml ελαιόλαδο 3 κ σ. ξύδι 1 κ γλ. χυμό λεμονιού ...
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com