114
Υλικά
- πράσινη σαλάτα -
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- νεκταρίνια 1 τμχ
- βατόμουρα -
- ελαιόλαδο -
- ξύδι -
- βατόμουρα -
- πιπεριές πορτοκαλί -
Οι ειδικοί συμβουλεύουν να προτιμάμε στα φαγητά μας τροφές με διάφορα χρώματα. Αυτό, επειδή το κάθε χρώμα στα φρούτα και λαχανικά, συμβολίζει και τη διαφορετικότητα σε βιταμίνες, συστατικά κλπ. Στη σαλάτα μου έβαλα πράσινο (μαρούλι), κίτρινο (πιπεριά, νεκταρίνι) κόκκινο (πιπεριά), και κοκκινόμαυρο (βατόμουρα). Τα πράσινα λαχανικά όπως το μαρούλι, προσφέρουν αποτοξίνωση. Οι κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, προσφέρουν καρδιακή προστασία, βιταμίνη C, Α, Β6 κλπ...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com