by admin

Σαλάτα πολύχρωμη, πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, με νεκταρίνια και βατόμουρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι ειδικοί συμβουλεύουν να προτιμάμε στα φαγητά μας τροφές με διάφορα χρώματα. Αυτό, επειδή το κάθε χρώμα στα φρούτα και λαχανικά, συμβολίζει και τη διαφορετικότητα σε βιταμίνες, συστατικά κλπ. Στη σαλάτα μου έβαλα πράσινο (μαρούλι), κίτρινο (πιπεριά, νεκταρίνι) κόκκινο (πιπεριά), και κοκκινόμαυρο (βατόμουρα). Τα πράσινα λαχανικά όπως το μαρούλι, προσφέρουν αποτοξίνωση. Οι κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, προσφέρουν καρδιακή προστασία, βιταμίνη C, Α, Β6 κλπ...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: σαλάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com