183
Υλικά
- πράσινη σαλάτα 3 τμχ
- γαρίδες 250 γρ
- καβούρια 5 τμχ
- κονσέρβα τόνου 1 κονσέρβα
- γραβιέρα 150 γρ
- καλαμπόκι 1 κονσέρβα
- κρουτόν 100 γρ
- μαγιονέζα 1 κσ
- μουστάρδα 3 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
- κόλιανδρο 1 κγ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 5 λεπτά περίπου σε δυνατή φωτιά.Στη συνέχεια πλένουμε και κόβουμε τις σαλάτες. Τις στραγγίζουμε καλά για να μην βγάλουν νερό μέσα στη σαλάτα. Τις βάζουμε σε ένα μεγάλο βαθύ μπωλ.Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και περιμένουμε 10 λεπτά να τραβήξει τα υγρά της προτού σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη.
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com