117
Υλικά
- λάχανο 0.5 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- ξινόμηλο 1 τμχ
- ρόδι 1 τμχ
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- σέλινο 1 κσ
Συνοδεύει με τον καλύτερο τρόπο τα κρέατα στο γιορτινό τραπέζι. 1/2 λάχανο 2 καρότα λίγο κόκκινο λάχανο 1 ξινόμηλο 1 ρόδι 2 κ.σ. σταφίδα μαύρη 1 πορτοκάλι Για το ντρέσινγκ 1/3 φλ. ελαιόλαδο βαλσαμικό ξίδι λίγο αποξηραμένο σκόρδο 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σέλινο λίγο αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr