72
Υλικά
- σκόρδο 1 τμχ
- ελαιόλαδο -
- δεντρολίβανο 1 κλων
- παστινάκια 2 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
- σκόρδο 0.5 σκελ
- ξύδι βαλσαμικό 20 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Τι ωραίο όνομα το παστινάκι!
Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο αλλά η γεύση του βρίσκεται ανάμεσα στο καρότο και την ρίζα του μαϊντανού.
Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο αλλά η γεύση του βρίσκεται ανάμεσα στο καρότο και την ρίζα του μαϊντανού.
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com