Σκορδαλιά με ψωμί, με πατάτα, με καρύδια

Καταχωρήθηκε στις 18/03/14 από το χρήστη

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η σκορδαλιά γνωστή και ως αλιάδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα, συνοδευτικό ψαριών όπως μπακαλιάρος, γαλέος, ρήνα αλλά και λαχανικών όπως παντζάρια και κολοκυθάκια. Έχοντας σαν βάση ένα πολτό από μουλιασμένο ψωμί ή έναν πουρέ από πατάτα και μια γενναία ποσότητα λιωμένου σκόρδου...

Διάβασε τη συνταγή στο http://cookeatup.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!