
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Καταχωρήθηκε στις 24/03/15
από το χρήστη
Υλικά
- ψωμί
- σκόρδο
- ελαιόλαδο
- ξύδι
- πιπέρι
- αλάτι
Ελληνικό παραδοσιακό έδεσμα που συνοδεύει υπέροχα τηγανιτό μπακαλιάρο, γαλέο αλλά και λαχανικά όπως οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια. Υλικά: (4 μερίδες περίπου) 6 – 7 φέτες ξερό ψωμί (την ψίχα μόνο) 5 σκελίδες σκόρδο 5 – 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 – 3 κουταλιές της σούπας ξύδι πιπέρι αλάτι