ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

Καταχωρήθηκε στις 24/03/15 από το χρήστη

2 Ψήφοι Ψήφισε

Ελληνικό παραδοσιακό έδεσμα που συνοδεύει υπέροχα τηγανιτό μπακαλιάρο, γαλέο αλλά και λαχανικά όπως οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια. Υλικά: (4 μερίδες περίπου) 6 – 7 φέτες ξερό ψωμί (την ψίχα μόνο) 5 σκελίδες σκόρδο 5 – 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 – 3 κουταλιές της σούπας ξύδι πιπέρι αλάτι  

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.saltandsugar.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!