ταμπουλέ με καπνιστό χταπόδι

Καταχωρήθηκε στις 02/03/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

...Το κάπνισμα γίνεται με ξύλα, αφού προηγουμένως βραστεί ή και μαριναριστεί. Μετά την επεξεργασία διατηρείται σε λάδι και το βρίσκουμε συσκευασμένο σε κενό αέρος είτε φιλεταρισμένο είτε σε ολόκληρα πλοκάμια. Στην συνταγή χρησιμοποιήθηκε το δεύτερο, ένα ολόκληρο πλοκάμι με βάρος περί τα 170 γραμ. Για το ταμπουλέ ή ταμπούλι και την λεβαντίνικη κουζίνα έχουμε γράψει και παλιότερα, δείτε εδώ. Η σημερινή συνταγή έχει αρκετή διαφορά στη γεύση από οποιαδήποτε νορμάλ εκτέλεση του πιάτου, γιατί όλο το μίγμα των υλικών αποκτάει μια καπνιστή γευστική χροιά, που ‘ακούγεται’ ξεκάθαρα. ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!