ΤΑΜΠΟΥΛΕ ΧΟΡΤΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟΥ (ΛΑΪΜ)

Καταχωρήθηκε στις 30/04/12

9 Ψήφοι Ψήφισε

Από τον chef Βασίλη Μάνδρο ΥΛΙΚΑ 250 γρ. ταμπουλέ 1 φακ. χορτόσουπα Knorr 4 μοσχολέμονα (λάιμ) 100 γρ. ελαιόλαδο ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!