Ταραμοσαλάτα με άσπρο ή κόκκινο ταραμά

Καταχωρήθηκε στις 13/03/13

5 Ψήφοι Ψήφισε

Η γιαγιά μου, τις ταραμοσαλάτες και τις αλιάδες, τις έφτιαχνε πάντα στο γουδί.Στο γουδί έχει περισσότερη φασαρία, η ταραμοσαλάτα γίνεται λιγότερο λεία, αλλά η γεύσεις της "ακούγονται" καθαρά στη γλώσσα.Πάντως, όπου και να την φτιάξετε, αξίζει τον κόπο!

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!