by admin

Τζατζίκι, ολίγον Χριστουγεννιάτικο!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το Τζατζίκι είναι ένα δροσερό και κρεμώδες dipγιαουρτιού, με τριμμένο ή ψιλοκομμένο αγγουράκι, αρωματισμένο με σκόρδο και ένα αρωματικό χορταρικό της αρεσκείας μας, άνηθο ή δυόσμο. Είναι πολύ δημοφιλές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη τη Μέση Ανατολή. Στις Αραβικές χώρες συνηθίζουν να το αρωματίζουν με δυόσμο, που τον αγαπούν ιδιαίτερα, λόγω των ευεργετικών του συστατικών, και χρησιμοποιούν λιγότερο σκόρδο, απ΄ ότι εμείς. Το σερβίρουν ως συνοδευτικό ή σε ιδιαίτερο πιάτο, συμπλήρωμα του Kebab και των πιάτων με ποικιλία ψητών κρεατικών και χορταρικών ή Falafel. Τρώγεται με τη βοήθεια...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: τζατζίκι, χριστουγεννιάτικη σαλάτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com