212
Υλικά
- άγρια χόρτα 1.5 κιλ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- ελαιόλαδο -
- λεμόνι 1 τμχ
- ξύδι 2 κσ
- αλάτι -
Σ᾿ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, ακόμα και τα άγρια χόρτα τρώγονται. Τα πιο συνηθισμένα απ᾿ αυτά, είναι τα άγρια ραδίκια, οι ζοχοί, τα χειροβότανα, τα βλήτα και τα αντίδια. Είναι πολύ εύκολο να τα βρούμε, αρκεί να τα γνωρίζουμε. Χόρτα βραστά σαλάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com