ΧΟΥΜΟΥΣ DIP ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΑΛΑΤΑ

Καταχωρήθηκε στις 09/04/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για τα παντζάρια:Κόβουμε τους βολβούς (τα γουλιά) απο τα φύλλα τους. Καθαρίζουμε τα φύλλα και τα πλένουμε καλά.Τους βολβούς τους ξεφλουδίζουμε με ένα μαχαιράκι ή με τον αποφλοιωτή και τους πλένουμε καλά. Αν τα γουλιά μας είναι διαφορετικού μεγέθους,κόβουμε στην μέση τα μεγαλύτερα έτσι ώστε στο βράσιμο, να χρειάζονται τον ίδιο χρόνο.Βράζουμε τους βολβούς μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι να λιώσουν, πρέπει να κρατάνε. Περίπου 40 λεπτά, ενώ στην χύτρα μονο 15΄. Με ένα μαχαίρι τα τρυπάμε, αν φτάνει μέχρι μέσα εύκολα είναι έτοιμα.Με μία τρυπητή κουτάλα τα αφαιρούμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.Στο

Διάβασε τη συνταγή στο https://koukfamily-cook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!