by admin

Γεύση Ελλάδας: κρύα σάλτσα φέτας με λεμόνι και θυμάρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πραγματικά όταν είδα αυτή τη συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου στον Γαστρονόμο που μας πέρασε τη σημείωσα αμέσως γιατί, όπως λέει και η ίδια, είναι ιδιαιτέρως ευέλικτη: γίνεται πολύ ωραία άλειμμα σε σάντουιτς (με αραβική πίτα και κεμπάμπ ή φαλάφελ), ντρέσινγκ για πράσινες σαλάτες, γρήγορη σάλτσα για μακαρονάδα, αλλά και συνοδευτικό σε λαδερά.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: dip

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu