Γεύση Ελλάδας: κρύα σάλτσα φέτας με λεμόνι και θυμάρι

Καταχωρήθηκε στις 03/02/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πραγματικά όταν είδα αυτή τη συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου στον Γαστρονόμο που μας πέρασε τη σημείωσα αμέσως γιατί, όπως λέει και η ίδια, είναι ιδιαιτέρως ευέλικτη: γίνεται πολύ ωραία άλειμμα σε σάντουιτς (με αραβική πίτα και κεμπάμπ ή φαλάφελ), ντρέσινγκ για πράσινες σαλάτες, γρήγορη σάλτσα για μακαρονάδα, αλλά και συνοδευτικό σε λαδερά.

Διάβασε τη συνταγή στο http://foodjunkie.eu

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!