56
1 κουταλιά σούπας βρασμένο και λιωμένο παντζάρι
2 κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυρο
αρωματικό αλάτι Μικρής Κουζίνας
πιπέρι μαύρο ή καγιέν
2-3 σταγόνες αρωματικό ξύδι με φρούτα του δάσους της Μικρής Κουζίνας
μισή μικρή σκελίδα σκόρδου
2 κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυρο
αρωματικό αλάτι Μικρής Κουζίνας
πιπέρι μαύρο ή καγιέν
2-3 σταγόνες αρωματικό ξύδι με φρούτα του δάσους της Μικρής Κουζίνας
μισή μικρή σκελίδα σκόρδου
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com