42
Υλικά
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές κόκκινες 0.25 φλ
- θυμάρι 1 κγ
- ξύδι 0.5 φλ
- μουστάρδα Dijon 2 κγ
- ξύδι 0.5 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 0.25 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/4 φλ. κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη, πλυμένη και ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι θυμάρι ξηρό 1/2 φλ. κόκκινο ξύδι (ή μισό-μισό με βαλσαμικό) 2 κουταλάκια μουστάρδα Ντιζόν 1 φλ. ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr