88
Υλικά
- παντζάρια 200 γρ
- φέτα 170 γρ
- ελαιόλαδο 40 γρ
- σκόρδο σε σκόνη -
- αλάτι 4 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κούπα/ες
- μαϊντανός -
Το σημερινό μου dip, είναι όπως ήδη ανέφερα από παντζάρι...Στην συνταγή αυτή λοιπόν , έχω συνδιάσει το παντζάρι με φέτα , ελαιόλαδο και γιαούρτι. Νομίζω πως λίγες φορές σε μιά τόσο ευχάριστη γεύση συναντιούνται τόσο σπουδαίες πηγές ενέργειας και καλής υγείας.
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com