by admin

ΦΤΙΑΧΝΩ ΞΥΔΙ ΡΟΔΙΟΥ // ACETO AL MELOGRANO

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το ξύδι ροδιού, είναι από τα υλικά που μπήκαν στις κουζίνες μας τα τελευταία χρόνια. Είναι ενα ξύδι εμπλουτισμένο, με φρουτώδη γεύση και υπέροχο χρώμα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες, σε μαρινάτες, σε ψητά κρέατα, κυρίως λευκά, σε ψητά ψάρια και μαλακόστρακα αλλά και σε φρουτοσαλάτες.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com