ΦΤΙΑΧΝΩ ΞΥΔΙ ΡΟΔΙΟΥ // ACETO AL MELOGRANO

Καταχωρήθηκε στις 08/10/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το ξύδι ροδιού, είναι από τα υλικά που μπήκαν στις κουζίνες μας τα τελευταία χρόνια. Είναι ενα ξύδι εμπλουτισμένο, με φρουτώδη γεύση και υπέροχο χρώμα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες, σε μαρινάτες, σε ψητά κρέατα, κυρίως λευκά, σε ψητά ψάρια και μαλακόστρακα αλλά και σε φρουτοσαλάτες.

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!