Γλυκόξινη μαρμελάδα σύκου (chutney)

Καταχωρήθηκε στις 29/08/11

6 Ψήφοι Ψήφισε

Εύκολη και γρήγορη, συνοδεύει ψητά κρέατα (ιδανικά το ψητό στήθος κοτόπουλου που σας ξέμεινε), σκληρά τυριά και αλμυρά μπισκότα. Διατηρείται για τρεις εβδομάδες στο ψυγείο.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!