by admin

Μαγιονέζα κλασική με ελαιόλαδο ή σπορέλαιο, εύκολα και γρήγορα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στα μέσα του 17ου αιώνα.Πρόκειται για μια από τις πιο ωραίες σάλτσες που έχουν φτιαχτεί ποτέ, και παρόλο που ο μύθος θέλει το αντίθετο, στην πραγματικότητα είναι πανεύκολη και γρήγορη στην παρασκευή της.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com