Μαγιονέζα κλασική με ελαιόλαδο ή σπορέλαιο, εύκολα και γρήγορα

Καταχωρήθηκε στις 25/08/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στα μέσα του 17ου αιώνα.Πρόκειται για μια από τις πιο ωραίες σάλτσες που έχουν φτιαχτεί ποτέ, και παρόλο που ο μύθος θέλει το αντίθετο, στην πραγματικότητα είναι πανεύκολη και γρήγορη στην παρασκευή της.

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!