by admin

Παστά Λεμόνια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα παστά λεμόνια είναι λεμόνια ψημένα σε χοντρό αλάτι. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε (αφού υποστούν την κατάληλη επεξεργασία) στην κατάψηξη και να αρωματίσουμε τα φαγητά μας. Με λιγη υπομονή μετά από 3 μήνες θα εχουμε τα πιο αρωματικά λεμόνια που δοκιμάσαμα ποτέ. Τη συνταγή αυτή την άκουσα από τον σεφ Λουκάκο. Την έκανα και μετά απο 3 μήνες σας την παρουσιάζω με απόλυτη εμπιστοσύνη αφού το αποτέλεσμα με δικαίωσε! Ένα μικρό μέρος απο τα λεμόνια αυτά αρκει για να δώσει άρωμα στα φαγητά μας!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr