Πέστο βασιλικού ψιλοκομμένο στο χέρι – ασυνήθιστη πρακτική, απίστευτη γεύση

Καταχωρήθηκε στις 19/08/09

1 Ψήφοι Ψήφισε

Οι Ιταλίδες γιαγιάδες, από όσα έχω διαβάσει τελικά, ή είχαν ένα γρανιτένιο γουδί και συνέθλιβαν ένα-ένα τα φυλλαράκια του βασιλικού για να δημιουργήσουν ένα μεταξωτό σε υφή πέστο που τυλίγει το μακαρόνι σαν κρέμα, ή είχαν ένα κοφτερά ακονισμένο μαχαίρι και ψιλόκοβαν όλα τα υλικά για να δημιουργήσουν ένα πέστο που τα συστατικά του ξεχωρίζουν [...]

Διάβασε τη συνταγή στο http://tastefull.wordpress.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!