Πέστο Παντζαριού με Μανούρα Σίφνου και Αμύγδαλα

Καταχωρήθηκε στις 18/02/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Φανταχτερό σε γεύση και εμφάνιση, το πέστο παντζαριού γίνεται ένα υπέροχο συνοδευτικό για μια ποικιλία τυριού, αλλαντικών, για ζυμαρικά, σάντουιτς, υπέροχο ακόμη για να συνοδεύση μία πράσινη σαλάτα! Η Μανούρα Σίφνου δίνει μια εκπληκτική ένταση στην γεύση του ωμού παντζαριού, αν όμως δεν έχετε μανούρα ή δεν σας αρέσει η γεύση της μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρμεζάνα ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.funkycook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!