by admin

Pesto... για τον λαιμό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι ωραίες παχουλούτσικες χοιρινές μπριζόλες λαιμού που πήρα πρόσφατα από τον χασάπη μου ήταν πειρασμός, αν και προσωπικά δεν είμαι και πολύ fun του κρέατος το ομολογώ.Επειδή όμως στην οικογένεια έχουμε και μικρό παιδί, πρέπει να κάνουμε το κρέας δελεαστική πρόταση τώρα που έχει αρχίσει κάπως να το μασά και να το τρώει πιο άνετα (χωρίς να το κάνει τσίχλα εννοώ). Προσπάθησα λοιπόν να σκεφτώ κάτι που θα τις κρατήσει ζουμερές και καλά ψημένες ώστε να είναι μαλακές (περισσότερο απ’ ότι συνήθως είναι αυτές οι μπριζόλες)Σκέψη πρώτη λοιπόν: φούρνος και λαδόχαρτο – βοηθά στο να κρατά το κρέας το ζουμά
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com