by admin

Σάλτσα με κόκκινο κρασί για γαλοπούλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτέλεση:  Κρατάμε τους χυμούς ψησίματος της γαλοπούλας, ρίχνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από αυτούς σε μικρό κατσαρολάκι και το βάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί. Βάζουμε σε άλλη κατσαρόλα τον υπόλοιπο ζωμό και τον ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: γαλοπούλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagesmamas.com