Σάλτσα με λευκό κρασί για σολομό

Καταχωρήθηκε στις 25/02/12

11 Ψήφοι Ψήφισε

Πολύ απλή σαλτσούλα που δίνει για υπέροχη, λεπτή γεύση στο ψάρι.Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά.Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα για 1 λεπτό.Ρίχνουμε και το κρασί μας, ανακατεύουμε και το αφήνουμε μέχρι να βράσει....

Διάβασε τη συνταγή στο https://lightsintages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!