67
Τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Elisa, που παρακάλεσε τον μπαμπά της τον κύριο Ernesto (η μετεμψύχωση του καίσαρα..) να μας τη δώσει.Χρειαζόμαστε:50 γραμμάρια φρέσκα φύλλα βασιλικού30 γραμμάρια κουκουνάρι3 σκελίδες σκόρδο50 γραμμάρια παρμεζάνα ή πεκορίνο1 ποτήρι ελαιόλαδοαλάτι χοντρόΑς την φτιάξουμε:Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά τα φύλλα του βασιλικού.Λιώνουμε το σκόρδο και τρίβουμε το τυρί, το οποίο καλύτερα να είναι φρεσκοτριμμένο..Βάζουμε το μπολ του μούλτι μαζί με τα μαχαίρια του στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα. Αφού παγώσει καλά –εγώ το είχα περίπου 1 ώρα– ρίχνουμε όλα τα υ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com