Σάλτσα Σαβόρο για Ψάρι

Καταχωρήθηκε στις 29/09/11

3 Ψήφοι Ψήφισε

Βάζουμε στο τηγάνι μισο φλυτζάνι ελαιόλαδο να ζεστάνει (όχι να κάψει) και ψιλοκόβουμε μέσα 2-3 σκελίδες σκόρδο, να "μαραθεί", για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στο τηγάνι 3-4 κουταλιές της σούπας αλεύρι, να καβουρντιστεί ελαφρά. Στην συνέχεια προσθέτουμε 1/3 του φλυτζανιού ξύδι και 2 περίπου φλυτζάνια νερό, με διαλυμένη μέσα 1 κουταλιά της σούπας πελτέ και ανακατεύουμε καλά...

Διάβασε τη συνταγή στο http://teleialysh.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!